CSERÉPKÁLYHA

Mobil és épített cserépkályha

Reneszánszát éli a cserépkályha

Talán az egyik leggyakoribb klasszikus-modern megoldássá válhat a magyar háztartásokban.

Ízlésesen és praktikusan beilleszthető a modern lakásokba, nappalikba és irodákba

A cserépkályha ma már egészen máshogy fest, mint nagyszüleink, dédszüleink idejében Szinte bármilyen modern és régi formában, bármilyen színben építtethető, sőt, a ropogó tűz látványát sem kell mellőznünk, ha az üvegajtós cserépkályha mellett döntünk. A cserépkályha üzemeltetése akkor a leghatékonyabb, ha folyamatosan hőn tartjuk, így a cserépkályha az egyik leggazdaságosabb, legjobban kihasználható fűtőtest lehet. A mobil cserépkályhák, kiváló fűtőalkalmatosságok átmeneti időszakokra, nyaralókba, külső helyiségek, garázsok fűtésére is.

Termékeinkből

Az épített kályha készítés átmenetileg, meghatározatlan ideig szünetel!
Viszont az anyagokat és a tervezést továbbra is folyamatosan biztosítjuk.

4x3x7-es kályhához préselet és kézzel készített csempéből álló kályha összes anyaga csempe, samott, tégla és ajtó 632 000Ft. Állandó kedvező ár. Tájékoztatás, méretezés és teljeskörű felvilágosítás telefonon. Minden épített kályha anyag vásárlásnál egyedi ajánlatot adunk, ha létre jön a személyes találkozás. Tervezés, szállítás megbeszélése.

Épített cserépkályha

Hordozható cserépkályhák

Óriási hordozható cserépkályha. Akár épített kályhák helyett is. A legnagyobb 4×6 csempés is lehet! Egyedi kézzel készült csempéből. Akár 16KW 650kg.

Kályhák kerámia csempéből. 4x3x8-as méretű kályhához az összes anyag / csempe, samott, tégla és ajtó / ára 988000Ft.

Csempék

Cserépkályha ajtók